Bogstavkursus – gratis for to elever

Har dit barn svært med bogstaverne?

Mini-skolen vil gerne give 2 børn mulighed for at lære bogstaverne og læse små ord på 2-3 bogstaver. Du og dit barn kommer til undervisning 7-10 gange, hvor du bliver uddannet til at være bogstav/læse-coach for dit barn.

Undervisning sker på følgende måde:

I kommer til undervisning, efter aftale, hvor vi gennemgår 4 bogstaver ad gangen, og I får dertilhørende materialer med hjem, som I skal arbejde med til næste gang.

KRAVENE ER:

✔️ Barnet går i 1. eller 2. kl.
✔️ Barnet kan kun 3-8 bogstaver sikkert.
✔️ Barnet kan endnu ikke læse små ord med 2 bogstaver.
✔️ Du og dit barn har været til en læsesamtlae i Mini-skolen.
✔️ Du forpligter dig til at samarbejde omkring dit barns bogstaveforløb.

Book en uforpligtende samtale og en gratis læsesamtale her: karla@mini-skolen.dk eller ring/send en besked på telefon: 2840 2882

Få styr på læsning, og udnyt Corona tiden.

Læsning er nøglen til læring. Kan man læse, kan man tilegne sig viden og blive klogere på verden. Men læsning er meget mere end læring. Bøger og skriftlige fortællinger kan åbne en verden af underholdning og dannelse, som kan udvikle ens forestillingsevne og empati og styrke evnen til koncentration og fordybelse.