Følg Mini-skolen på Facebook

Følg med på Mini-skolens Facebook side med nye elevbilleder, tilbud og kurser.

ANMELDELSER FRA FACEBOOK

Mini-skolen
5.0
Based on 13 reviews
drevet af Facebook
Rubi Frahm
Rubi Frahm
2020-06-07T17:28:28+0000
Det bedste vi har gjort for Xenias skolegang. Der er ingen magisk knap man kan trykke på, det er hårdt arbejde men Karla skaber de bedste rammer for børnene uanset hvilket niveau de er på
Lotte Høj Hulsbæk
Lotte Høj Hulsbæk
2019-04-06T14:49:54+0000
Vores barn har været meget glad for sin ugentlige dag i mini-skolen, som han nok ender med at have i ca. 1 skoleår. Der er mange gode ting ved forløbet, som har understøttet udviklingen med at læse:En god ro og rare omgivelser i mini-skolenStruktur, overskuelighed og målrettethed i undervisningsmaterialetEn rar og kompetent underviser, der har kunnet hjælpe vores barn godt på vej med læsningSparring med os forældre omkring hvad der skal øves , så vi kan hjælpe med for at... understøtte den gode læseudvikling, og sparring omkring hvordan udfordringer kan gribes an. Vores barn har haft stor glæde at få en forklaring på alle de regler og ikke mindst afvigelser, der er i forbindelse med dansk-læsning og stavning. At der er fokus på udvalgte udfordringer i læsning én ad gangen og i en velovervejet rækkefølge har været en stor hjælp. Det har givet den udvikling, som vi ønskede os, og dertil var vi ikke nået uden mini-skolen og Karlas indsats. Vi vil gerne anbefale mini-skolen til alle børn, som har det svært med læsning.læs mere
Rikke Pedersen
Rikke Pedersen
2019-04-03T07:41:16+0000
Karla er super go til at se det enkle barn Min datter har lært meget Lidt dyrt men pengende er godt givet ud
Signe Vestergaard Pedersen
Signe Vestergaard Pedersen
2019-03-27T12:02:35+0000
Vores søn har haft svært ved at læse og koncentrere sig i timerne. Efter ellers at have haft stor selvtillid omkring sin egen kunnen, begyndte han at blive ked af det og sige han var den dårligste i klassen. Vi valgte at handle og fandt efter lidt søgen frem til MINI-SKOLEN.Det har været helt fantastisk! Han startede på sommerskole og var fra første dag begejstret for at være hos Karla og hans selvtillid voksede. Han er efterfølgende fortsat med en enkelt dag en gang eller to om... måneden. Han er rykket helt enormt med læsningen og klarer sig nu rigtig flot, også til skolernes ordlæseprøve. Hans koncentration i timerne er også blevet meget bedre, ikke kun i danske, men i alle fag.Karla har gjort en verden til forskel for vores dreng og vi kan varmt anbefale hende.læs mere
Anne-Marie Havmand Nordentoft
Anne-Marie Havmand Nordentoft
2019-03-22T15:13:34+0000
Vores søn, har haft en længere forløb i miniskolen. Og vi vil klart anbefale stedet. En super hyggelig skole, med en meget professionel underviser. Der har hjulpen min søn med at knække læse-koden.
Bjarke Havmand Nordentoft
Bjarke Havmand Nordentoft
2019-03-22T09:10:02+0000
Vores søn - Mathias - har gået på Mini Skolen i et år ca. pga læsevanskeligheder og ordblindhed - i løbet af det år har Mini Skolen formået at rykke Mathias i så høj grad at hans sidste test i skoleregi målte han at være på alderssvarende niveau! Så fra at havde svært ved ord på to bogstaver kan han nu læse Anders And junior, letlæselige bøger og han har sågar mod på selv at skrive sms'er til hans venner! Kæmpe stor tak til Mini Skolen for dette! Vi vil varmt anbefale Mini... Skolen til alle med læse vanskeligheder.læs mere
Rukiye B Avci
Rukiye B Avci
2018-11-07T06:22:58+0000
Jeg vil helt klart anbefale mini-skolen.Vores søn har gået på 2 ugers forløb, inden skolestart i 1. klasse :-) han har på to ugers forløb lært at læse 🤗 han døjede ellers med at kunne lydene på bogstaverne og sætte 3 ord sammen
Mona Kjær Brokholm
Mona Kjær Brokholm
2018-10-03T18:13:58+0000
Mini-skolen kan varmt anbefales. der er trygt og dejligt for børnene og Karla er altid velforberedt, engagerende og klar til at lære børnene at læse.
Joan Østergaard Hansen
Joan Østergaard Hansen
2018-06-30T11:56:36+0000
Kære alleHar et Barnebarn�der har gået hos Carla et års tid og går der endnuDet er med stor ros at jeg vil anbefale andre et forløb hvis man står med et barn med en udfordring inden for Carlas specialeTusind tak for den måde du takler Freja på du har hendes fulde tiltro og det er vigtigtJeg er Frejas Farmor og ønsker hende alt det bedste�Joan
Lene Muldgaard-Hald
Lene Muldgaard-Hald
2018-05-31T14:56:03+0000
Min datter på 9 år med skolevægring og angst har gået i Karlas Mini-skole de sidste 2 måneder.Det har været en helt igennem positiv oplevelse takket være Karla og hendes store indsats, fleksibilitet og forståelse undervejs.Mine bedste anbefalinger til børn med skolevægring og/eller angst.
Greg Lasauri
Greg Lasauri
2018-05-25T06:58:10+0000
Mini-skolen har været en stor hjælp og jeg er meget glad for at jeg kunne gå til dette fantastiske sted.
Allan Bremer Obling
Allan Bremer Obling
2018-05-17T09:22:16+0000
Undervisningsforløbet hos Karla, har været en supergod oplevelse for Otto og for mig.Karla er meget kompetent både fagligt og menneskeligt. Jeg vil afgjort vælge Karlas Mini-skole igen, hvis behovet melder sig.
Pia Hurvitz
Pia Hurvitz
2018-04-29T19:56:56+0000
Vores søn er gennem en længere periode kommet fast hos Karla. Det har været et positivt møde fra første øjeblik. Karla er en helt igennem professional underviser , som evner at undervise børn med selv store faglige udfordringer. Grundet hendes fantastiske tilgang til vores søn har hun fået vendt en nedadgående spiral til en opadgående ! Fra ikke at ønske at bruge bare et minut på lektier laver vores søn nu lektier, hvilket godt kan være 1 time...næsten uden brok :-) Karla har... ikke bare flyttet ham fagligt, men måske næsten vigtigst af alt skabt glæden ved læring hos vores søn !! Karla er en ualmindelig dygtig lærer. Vi har kun rosende og positive ord at sige om Karla/Mini-skolen.læs mere
Tabita Mathiesen
Tabita Mathiesen
2018-04-22T11:51:45+0000
Jeg har kun rosende ord at sige, vores søn vandt et lille mini forløb hos Karla, og vi har været fuldt ud tilfredse. William har virkelig fået mod på at læse, og er meget mere nysgerrig hvad angår bogstaver, ord mm. Både William og jeg følte os meget velkomne fra første dag hos Karla, hun er en positiv person, som det lyser ud af, at hun brænder for at hjælpe disse børn. Vi har kun positive ord at sige og kan med hjertet anbefale et forløb hos Karla.
Isabel Killingberg Jensen
Isabel Killingberg Jensen
2018-04-11T19:15:49+0000
Vi var så heldige og vinde 6 timer undervisning til vores søn på 6 år. Det var simpelthen så godt og Karla og vores søn fandt hurtigt tonen. Fra at ikke rigtigt kunne kende bogstaverne og dens lyde lærte han alle bogstaver og lydene er der også styr på. Vi fik nogle rigtig gode redskaber til hvordan vi kan blive ved med at træne, på en sjov måde. Så vi kan kun give ros herfra �
Line Neergaard Konrad
Line Neergaard Konrad
2018-04-07T16:14:06+0000
Karla har hjulpet vores dreng på 10 år så meget. Vi er meget taknemmelig. Vores dreng krævede langsom indkøring og Karla udviste fra start forståelse for hans og vores situation. Karlas gode tålmodighed og rummelighed gjorde hun i vores søns tempo kunne skabe rammer for at skabe en god relation til vores søn. Karla er sød, imødekommende, meget empatisk, fagligt utrolig dygtig og hun har været med til at vende vores søns udvikling positivt. Alt det bedste til hende fra os😊
Næste anmeldelser

ANMELDELSER FRA GOOGLE

Lotte Hulsbæk
Lotte Hulsbæk
14:44 06 Apr 19
Vores barn har været meget glad for sin ugentlige dag i mini-skolen, som han nok ender med at have i ca. 1 skoleår. Der er mange gode ting ved forløbet, som har understøttet udviklingen med at læse: • En god ro og rare omgivelser i mini-skolen• Struktur, overskuelighed og målrettethed i undervisningsmaterialet• En rar og kompetent underviser, der har kunnet hjælpe vores barn godt på vej med læsning• Sparring med os forældre omkring hvad der skal øves , så vi kan hjælpe... med for at understøtte den gode læseudvikling, og sparring omkring hvordan udfordringer kan gribes an. Vores barn har haft stor glæde at få en forklaring på alle de regler og ikke mindst afvigelser, der er i forbindelse med dansk-læsning og stavning. At der er fokus på udvalgte udfordringer i læsning én ad gangen og i en velovervejet rækkefølge har været en stor hjælp. Det har givet den udvikling, som vi ønskede os, og dertil var vi ikke nået uden mini-skolen og Karlas indsats. Vi vil gerne anbefale mini-skolen til alle børn, som har det svært med læsning.læs mere
Line Granild Bie Mertz
Line Granild Bie Mertz
19:40 02 Apr 19
Fantastisk læsetræning og den hyggeligste skole man kan forestille sig ?
Kamilla Sørensen
Kamilla Sørensen
20:10 22 Mar 19
Vores søn havde grundet svært nedsat syn ikke fået al læring med i starten af sin skolegang, og havde derfor svært ved at læse og synes bestemt ikke det var sjovt. Karla hjalp os hurtigt igang med Alkalær, og vores søn var i løbet af få måneder fuldstændig på niveau med resten af sine klassekammerater og synes nu det er sjovt at læse og lære nyt. Karla og mini-skolen kan på det varmeste anbefales.
Rikke Pedersen
Rikke Pedersen
10:58 22 Mar 19
Karla har en fantastisk ro Karla har rykket min datter langt med at læse og skrive Og oven i har hun også lige lært hende at lave ligninger da de var svære for hende Det har været alle pengende værd ???
Bjarke Nordentoft
Bjarke Nordentoft
09:08 22 Mar 19
Vores søn - Mathias - har gået på Mini Skolen i et år ca. pga læsevanskeligheder og ordblindhed - i løbet af det år har Mini Skolen formået at rykke Mathias i så høj grad at hans sidste test i skoleregi målte han at være på alderssvarende niveau! Så fra at havde svært ved ord på to bogstaver kan han nu læse Anders And junior, letlæselige bøger og han har sågar mod på selv at skrive sms'er til hans venner! Kæmpe stor tak til Mini Skolen for dette! Vi vil varmt anbefale Mini... Skolen til alle med læse vanskeligheder.læs mere
Se alle anmeldelser