Vælg det, der passer jer bedst:

A. Holdundervisning – 30, 60 eller 90 timer.
B. Bliv læse-coach for dit barn – du er en aktiv del af undervisningen.
C. Eneundervisning – 8, 20 eller 36 timer.
D. Aflysning/udeblivelse – af undervisning.

A. Holdundervisning:

Mandag til fredag er der holdundervisning fra kl. 8.00 – 14.00. med maks. 4 elever på hvert hold. Sammen finder vi ud af, om barnet skal på et intensivt ugekursus, eller om barnet vil få størst gavn af at komme 1-2 gange om ugen i en periode.

Priser ved tilmelding af:

30 timer (5 dage) 6.600 kr.
60 timer (10 dage) + 1 dag (dvs. 11 dage) 13.200 kr.
90 timer (15 dage) + 3 dage (dvs. 18 dage) 19.800 kr.

Prisen omfatter:

• En samtale før kurset, hvor vi sammen finder den bedste løsning for dit barn.
  • En læse-/matematiktest, som danner grundlag for det videre forløb.
  • Undervisningsmaterialer.
  • Diverse små gaver som belønning.
  • En afsluttende evalueringssamtale.

B. Bliv læse-coach for dit barn med Alkalær – du er en aktiv del af undervisningen:

I disse Corona-tider kan denne form for undervisning anbefales som fjernundervisning. Når man vælger fjernundervisning, aftales ved en læsesamtale, hvilken mappe dit barn skal begynde med. Mappen sendes til jer, hvorefter vi aftaler det første onlinemøde. I inviteres via et link og så er vi igang.

Forudsætningen for et vellykket forløb er:

• at du indgår aktivt i undervisningen, når du og dit barn kommer til undervisning.
  • at du kender materialet så godt, at du kan hjælpe og støtte dit barn.
  • at I er flittige og arbejder struktureret med materialet hver dag.
  • at ærlighed er vigtig for at få det optimale ud af samarbejdet.

Undervisningen er, for de fleste, hver anden uge i en time. For at garantere et godt resultat deltager den samme voksen, mor eller far, hver gang, og den samme voksen læser, træner og underviser barnet i lektierne.

Materialer:
Dertil skal der købes undervisningsmaterialer. Materialerne kan købes hos mig. Har du selv materialet, eller kan du købe det brugt andre steder, er det helt i orden.

Tilvalg:
Der er mulighed for at tilvælge 1-5 dages undervisning på hold, hvis der i materialet er et område, du har svært ved at forklare dit barn på en forståelig måde.
Dit barn er da sammen med maks. 3 andre børn i tidsrummet fra kl. 8.00 – 14.00.

Priser:

8-10 gange undervisning sammen med dit barn: 4.400 kr.

Materialer:
Undervisningsmappe (skal købes) 800 kr.
Stavetavle (skal haves). 270 kr.
10 små læsehæfter (kan lånes) 650 kr.
Søde Ord-spillekort (kan lånes) 350 kr.
Vendespil – de 120 ord (kan lånes) 400 kr.

Tilvalg – holdundervisning:
1 dag på hold (6 timer). 1.320 kr.

C. Eneundervisning:

Eneundervisning er for de mest sårbare børn, der ikke kan deltage på et hold. Undervisningen finder sted efter kl. 14.30

Priser ved tilmelding af:

8 timer 6.600 kr.
20 timer 13.200 kr.
36 timer 19.800 kr.

Prisen omfatter:

• En samtale før kurset, hvor vi sammen finder den bedste løsning for dit barn.
  • En læse-/matematiktest, som danner grundlag for det videre forløb.
  • Undervisningsmaterialer.
  • Diverse små gaver som belønning.
  • En afsluttende evalueringssamtale.

D. Aflysning/udeblivelse:

Aflysning: Skal barnet på ferie eller sker der noget på barnets skole, er det helt i orden at aflyse undervisningen, dog skal dette ske 2 hverdage inden undervisningen i Mini-skolen, og I får dermed erstattet undervisningen en anden dag.

Aflyser I efter 2 døgn erstattes undervisningen ikke.

Ved sygdom, kontaktes Mini-skolen senest kl. 07.45 på telefon eller SMS. Undervisning erstattes.

Aflyser underviseren erstattes undervisningen.

Udeblivelse: Melder man ikke fra eller udebliver barnet, erstattes undervisningen ikke.